Materialer

Vores DNA er rent vand

Hvilke materialer består et osmoseanlæg af ?

Vigtig 

Materialevalg for et effektiv osmoseanlæg er vigtig

Vi bestræber os på at være helt i front med at anvende, designe og fabrikerer produkter der mindst muligt skader mennesker og dyr samt vores allesammen natur.

Hvilke overvejelser er der ?

Det der er afgørende for hvilke overvejelser man har før man køber et omvendt osmose anlæg, er ofte

  • Kvalitet
  • Håldbarhed
  • Samlet pris
  • Vedligehold og omkostninger
  • Design
  • Effekt, hvor meget renser et omvendt osmose anlæg i liter ?
  • Hvor længe holder et osmoseanlæg ?
  • Hvilke filter er der i et 4in1 vandfilter ? Læs mere
  • Hvilken partikler renser omvendt osmose ? Læs mere
  • Vandkvalitet test Se mere

Aqua Peak 190

Aqua Peak 190 – Med 3 generations osmose teknologi

Polyethylen

Hvad er polyethylen ?

Polyethylen er en meget anvendt plasttype til forskellige anvendelser. Nogle af plasttyperne fremstilles gennem en højtrykspolymerisation af gas typen ethylene. Andre kan fremstilles gennem en højtrykspolymerisation.

Alle fremstår som et ukart, let, fleksibelt og sejt materiale med en glasovergangstemperatur på -120 °C.

Polyethylen har særdeles gode vand og fugtbestandighed og samtidig høj bestandighed overfor de fleste opløsningsmidler, hvilke er vigtigt for placering under vasken i private hjem.

Polyethylen fremstilles i forskellige varianter fra bøjelig til meget stive materialer. Nogle er stærke mens andre er mindre stærk.

Forkortelse:

LDPE (Low density polyethylene ) bruges bla. til folie, bæreposer og belægning på karton (fx er mælkekartoner indvendig belagt med LDPE), baljer, flasker og kabelisolering.

HDPE (High density polyethylene ) er meget mere formstabil end LDPE og bruges bl.a. til vand- og afløbsrør, flasker, baljer, spande og legetøj.

Polyethylen vandslange

Køb reservedele eller vandslanger til omvendt osmose her

Tekst 6

Tekst 7

Nono sølv filter

Hvad er nano sølv filter ?

Nano-sølv aktiveret kulfilter, fremstillet af naturligt kokosnødekulstof, med væsentlig virkning for at reducere smag, lugt, klor til forfiltrering og plus bakteriebestandighed konkurrerede med UV-sterilisator, men med omkostningsreduktionsløsning.
Om Nano-meter: Nano-meter (10-9 meter) er i spektrumpartikelstørrelserne mellem molekylær og DNA. Dækningen Bakterier sorterer ud over 650 arter for at skade mekanismen for kimens stofskifte. Interferensen af cellevæggen er rodfunktionen til at dræbe de eksisterende encellede bakterier og deres avl.
Funktioner: Lavt trykfald, høj kapacitet til at holde snavs, flere absorberende huller, stabil strømning for at opnå pålidelig ydelse og lang levetid.
Funktioner: For at fjerne chloroform, VOC, skadelige kemikalier, dårlig lugt og dele af metaller og pesticider.
Anvendelse: bolig, erhverv og industri.
Maksimal strømning: 0,75 GPM
Maksimalt tryk: 125PSI
Maksimal temperatur: 100 oF

Link

https://www.aquawin.com.tw/products/nano-silver-filter-B224-18.htm

Relaterede artikel – Nono sølv filter

Denne forskning vil forbedre vores forståelse af effektiviteten til fjernelse af mikroorganisme af det nanosølvbelagte polypropylenfilter, der bruges til vandrensning. Sølv-nanopartikler blev afsat på et cylindrisk polypropylen-vandfilter ved fysisk dampaflejringsmetode ved anvendelse af en modificeret Balzers-maskine. Tællingen af bakterier blev udført ved membranfiltermetode. Ved en strømningshastighed på 3L / time og efter 5 timers filtrering blev alle Escherichia coli-celler dræbt, når indgangsvandet havde en bakteriel belastning på 103 kolonidannende enheder (CFU) pr. Ml. Den induktivt koblede plasma / massespektrometri (ICP / MS) blev anvendt til at bestemme en hvilken som helst spormængde af de sølv nano-partikler, der blev tilbage i vandprøven efter filtrering. Resultaterne viste, at nanopartikler er stabile på vandfilteret og ikke vaskes væk ved vandstrømning efter 5 timers filtrering. Det her rapporterede nano sølvbelagte filter har potentialet til at blive brugt som en effektiv vandbehandlingsteknik.

TDS måler

Se alle videoer HER

Tekst 10

Elektrolysemåler viser tydeligt forskellem mellem drikkevand og osmosevand

Tekst 11

En TDS måler viser rimelig præcist hvor mange partikler der er per enhed. ( Parts per million )

Jo lavere PPM jo renere er vandet og dermed sundere for din krop.

Elektrolysemåler

Køb en TDS måler HER

!3 PPM efter rensning med omvendt osmose

Ansvarsfraskrivelse:

Ingen informationer, udtalelser og oplysninger på denne hjemmeside, er evalueret af offentlig myndighed, den danske Lægemiddelstyrelse-eller Fødevarestyrelse. Denne side er oplysning om vores og andres erfaring og er ikke beregnet til selv at stille diagnose, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom.